Trabzon Valisi Öz'ün İncelemeleri

TRABZON - Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı birimleri gezerek incelemelerde bulundu.

Bakanlık bünyesinde yer alan Trabzon Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi, Çocuk Evleri, Sevgi Evleri, Çamlık Huzurevi, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi ile Trabzon Çocuk Yuvası'nı ziyaret eden Vali Öz'e, eşi Rukiye Öz ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Kadir Er eşlik etti.

Ziyaretlerde çocuklara çeşitli hediyeler veren Vali Öz ve eşi, yaşlılara da gül hediye ederek onlarla yakından ilgilendi.

Öz, ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada, Trabzon'da çocuklara, engellilere ve yaşlılara yönelik hizmetlerin olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Oraları gezip görmek istedik. Sevgi evlerini, çocuk evlerini ve rehabilitasyon merkezimizi ziyaret ettik. Şimdi de huzurevine geldik. Burada yaşlılarımıza yapılan hizmeti gördük. Onları mutlu görünce biz de mutlu oluyoruz. Onların mutlu olmaları için devletimiz tüm imkanlarını seferber ediyor. Hayatımızın ikinci baharını güzel bir ortamda yaşıyoruz. Daha güzel hizmetleri hep beraber gayret gösterip sağlayacağız ama var olan hizmetlerle buradaki kurumumuzla beraber mutlu bir şekilde hayatımızı devam ettireceğiz."

Bu ziyaretin tanışma ziyareti olduğunu ifade eden Öz, bundan sonra da fırsat buldukça bir araya geleceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA