Tekirdağ'dan Kısa Kısa

TEKİRDAĞ - Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Enis Sülün, ortak akılla büyük projelere imza atacaklarını ve yakaladıkları sinerjiyi çok iyi değerlendireceklerini belirtti.

Sülün, yaptığı yazılı açıklamada, Çorlu TSO'nun medyaya yansıyan haberlerini takip edeceklerini belirterek, digital arşiv oluşturacaklarını ifade etti.

Alınacak takip hizmetiyle, ilgili alanda çalışan personellerinin zamanını daha verimli kullanacağını ifade eden Sülün, "Çorlu TSO olarak, büyük projelerimiz her geçen gün hayata geçiriliyor. Projelerimiz, Çorlu ile sınırlı kalmayıp, yansımalarının Trakya ve Marmara Bölgelerine de katma değer sağlayacak özellikte. Ortak akılla büyük projelere imza atarak, yakaladığımız sinerjiyi çok iyi değerlendireceği'' ifadelerini kullandı.

-Ergene Kaymakamı Kızıltoprak'a ziyaret

Trakya Aktif Genç İş Adamları TAGİD üyeleri Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak,

TAGİD yöneticileri, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak'ı makamında ziyaret etti.

Kızıltoprak, hastane, icra dairesi, adliye, banka ve daha birçok kuruluşta işlerini halletmek için Ergene'de yaşayan vatandaşların Çorlu'ya gitmek zorunda kaldıklarını belirterek, ''Yeni kurulan ilçemizde eksik olan kurum ve kuruluşların tamamlanması bir kaç yılı alacak. Bu sürede, buralarda işleri olan vatandaşlarımız mecburen Çorlu'ya gidiyor. Ergene ilçesi, büyük bir sanayi alanına sahip. Bölgenin verimliliğini ve iş potansiyelini gözardı edemeyiz'' diye konuştu.

Ziyarette, dernekleri ve bağlı bulundukları federasyon hakkında Kaymakam Kızıltoprak'a bilgi veren TAGİD Genel Sekreteri Nihat Biçer ise bünyelerinde 300 seçkin firmanın bulunduğunu ifade etti.

TAGİD olarak Trakya Bölgesi'ndeki iş gücünü yöneten 300 firmayı bünyelerinde bulundurduklarını aktaran Biçer, bu firmaların, bir çoğunun ihracatta ilk 500 ve ikinci 500 firma listelerinde yer aldığını kaydetti.

.

-Çorlu Müftüsü Gülmek, Belediye Başkanı Baysan'ı ziyaret etti.

İzmir Buca Müftülüğü'nden Çorlu Müftülüğü'ne atanan Adem Gülmek, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı ziyaret etti.

Baysan, Gülmek'e başarı dileyerek, Çorlu Belediyesi'nin çalışmaları ve devam eden projelerini anlattı.

Gülmek de, resmi kurumlar ve halkın desteğiyle Çorlu'da önemli ve faydalı çalışmalar gerçekleştirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Kaynak: AA