Ödüle Layık Görülen ''ı. Balkan Özel Gereksinimli Çocuklar Spor Oyunları Projesi''

EDİRNE - Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, ''Böyle güzel bir projenin Yılın Empati Ödülü'ne layık görülmesinden dolayı büyük bir mutluluk duyduk'' dedi.

Tanrıkulu, gazetecilere yaptığı açıklamada, I. Balkan Özel Gereksinimli Çocuklar Spor Oyunları Projesi'yle özel gereksinimli çocukların kendi aralarında ve diğer çocuklarla spor yapma imkanı bulduğunu, spor yaparken kendi aralarında iletişime geçerek birbirlerini daha yakından tanıma fırsatı bulduklarını belirtti.

Projenin diğer bir önemin de etkinliğin iller arası ve ülkelerarası düzeyde gerçekleştirilmesi olduğunu ifade eden Tanrıkulu, ''Başkanımız Sayın Hamdi Sedefçi'de, projenin ilk anından itibaren yakından takipçisi oldu ve böylesi güzel bir projenin yılın Empati Ödülü'ne layık görülmesinden dolayı da büyük bir mutluluk duyduk'' dedi.

Edirne Valiliği, Edirne Belediyesi ve Trakya Üniversitesi işbirliğinde gerçekleştirilen "I. Balkan Özel Gereksinimli Çocuklar Spor Oyunları Projesi", Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği'nce empati ödülüne layık görülmüştü.

Kaynak: AA