Bahçeşehir Koleji Ümraniye’de Açıldı

Ümraniye’nin en donanımlı okulu Bahçeşehir Koleji’nin açılış töreni; velilerin, öğrencilerin ve protokolün yoğun ilgisi ile gerçekleşti.

Bahçeşehir Koleji Ümraniye’de Açıldı
Anaokulundan üniversiteye kadar yaşam boyu eğitim hizmeti veren Bahçeşehir Koleji, Ümraniye’de açıldı. Anaokulu ve ilkokulu ile çocukların yaşama en donanımlı şekilde hazırlanacağını söyleyen Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel, “Öğrencilerini 21. yüzyıl yaşam ve kariyer becerileri ile donatarak, geleceğin liderleri, bilim insanları ve global ekonomi içinde rekabet edebilen başarılı bireyler olarak yetiştirmek amacında olan Bahçeşehir Koleji, Ümraniye’deki kampüsümüzde çocuklarımızın da bu vizyonla yetişmesini sağlayacaktır’’ dedi.

Yücel, Türkiye’de hizmet veren 95 okulunda olduğu gibi Ümraniye Bahçeşehir Koleji’nde de aynı başarı ve vizyonla çalışacaklarını dile getirdi. Yücel, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş ve varlığının önemini ve değerini kavrayan, 21. yy becerileriyle donatılmış, bilgi sistemlerine hakim ve teknolojik yeterlilik sahibi, kendisine, yaşadığı çevreye ve farklı kültürlere saygılı, sorumluluk sahibi, duyarlı, sosyal sorumluluk bilincine sahip, yenilikçi, lider, dünya dillerini etkin olarak kullanabilen bireyler yetişecektir” dedi.

Yücel sözlerine şöyle devam etti: ‘’Bahçeşehir Koleji, gerek eğitim sistemi, gerek eğitim kadrosu gerekse fiziki yapısı ile İstanbul’un en kaliteli eğitim adresidir. Ümraniye’deki kampüsümüzde öğrencilerimiz uluslar arası bir eğitim alırken, son teknoloji ile donatılan sınıflarımızda, bilim müzemizde, sanat atölyelerimizde, spor salonumuzda çok yönlü bireyler olarak yetişeceklerdir. Diğer tüm okullarımızda olduğu gibi Bahçeşehir Koleji’nden mezun olan çocuklarımız Türkiye’nin en kaliteli üniversitelerine yerleşecek, yurt dışında en saygın üniversitelerden burs daveti alacak, hepimizin gurur kaynağı olacaklardır. Bahçeşehir Koleji olarak, ‘’Dünya Okulu’’ vizyonumuzu ‘’Kaliteli Eğitimi’’ Anadolu Yakasına taşımış olmaktan sonsuz mutluluk duyuyoruz.’’

YENİ BİNA ÖĞRENCİLERLE GEZİLDİ
Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel’in ardından Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Saadettin Gül sahneye gelerek Ümraniye Bahçeşehir Koleji’nin tüm çocuklar için hayırlı olması dileklerinde bulundular.
Konuşmaların ardından Ümraniye Bahçeşehir Koleji öğretmenleri sahneye davet edildiler. Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel, eğitim kadrosu, protokol ve Bahçeşehir Koleji öğrencilerinin katılımı ile açılış kurdelesi kesildi. Kurdele kesiminin ardından veliler ve öğrenciler yapımı tamamlanan okul binasını gezdiler.
Kaynak: İHA