Ak Parti Heyetinden Başkan Orhan’a Ziyaret

İçel Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, esnaf ziyaretlerinin ardından Mut ilçe Belediye Başkanı Murat Orhan'ı makamında ziyaret etti.

Ak Parti Heyetinden Başkan Orhan’a Ziyaret
Hizmet ve yapılacak çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alışverişlerinin yapıldığı sohbet esnasında Başkan Orhan, ilçe tarımı ve hayvancılığı hakkında bilgi verdi. Orhan, "Mut'un göletler ve cazibe ile sulu tarıma açılacak alanlar üzerindeki detaylı çalışmaların önemi son derece büyük. Hali hazırda sulama suyu olan yerlere yeniden su götürmek değil, sulu tarıma son derece elverişli yeni alanlara cazibe ile su almaya ve vatandaşımızın bu konudaki görüşlerine dikkat etmeyi son derece önemli görüyorum" şeklinde konuştu.

Belediye çalışmaları hakkında da bilgiler veren Başkan Orhan, "Mut tarihinin bir çok ilkini başarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hizmet aşkımız, ciddi projelerimiz ve hükümetimizin desteğiyle insanımıza hak ettiği değeri, hizmet ederek veriyoruz. Mut Deresi'nin ıslahı, Toki, Meydan Spor Kompleksi ve son dönemde sıcak asfalt çalışmalarımız halkımızın takdirini toplamakta. 35 kilometre sıcak ve 15 kilometre soğuk olmak üzere şehir merkezinde asfalt çalışması yapacağız" dedi.

İçel Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, Başkan Murat Orhan'ın tarım, hayvancılık hakkındaki görüşlerini ve belediye çalışmaları hakkındaki bilgilerini dikkatle dinledikten sonra Mut Belediyesi'nin çalışmalarını takdir ettiğini belirterek, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Kaynak: İHA