Ak Parti'de Yoğun Mesai

AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, yoğun bir randevu mesaisi geçirerek, çeşitli STK, kurum ve kuruluş yetkililerini ağırladı.

Ak Parti'de Yoğun Mesai
Yoğun randevu mesaisinde Dengiz'i ilk olarak, İç Anadolu Muhtarlar Federasyonu Başkanı Ahmet Oğuz ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.

Ziyarette konuşan İç Anadolu Muhtarlar Federasyonu Başkanı Ahmet Oğuz, "Türkiye genelinde muhtarların örgütlenmesi aşamasında yeniden yapılanma sürecinin bir ayağı olan İç Anadolu Muhtarlar Federasyonu'nu oluşturduklarını belirterek, şunları söyledi:
"Bu yapılanmanın ardından, yönetimimizi oluşturarak ilk toplantımızı yaptık. Bu toplantıda Kayseri adına neler yapabiliriz konusunda önemli projeler gündeme geldi. Burada federasyon çatısı altında toplanmanın ne kadar önemli olduğunu anladık."
Ak Parti İl Başkanı Ömer Dengiz de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Muhtarlar seçilmiş insanlar ve seçilmiş insanların arkalarında onları seçen, onlara oy vererek söz sahibi yapan geniş bir vatandaş kitlesi bulunmaktadır. Ak Parti Kayseri teşkilatı olarak, muhtarların, fikir, görüş ve önerilerine her zaman önem ve öncelik vermeye çalıştık. Bundan sonra da bu düşünce ile hareket etmeye çalışacağız" dedi.

İç Anadolu Muhtarlar Federasyonu'nun ardından, İl Başkanı Dengiz'i sırasıyla, Özel Melikgazi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Kurucusu Mehmet Akbulut, Doğu Türkistanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Seyit Tümtürk, Melikşah Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmur Dursun Mat, Develi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Somuncu, İŞ-KUR'a bağlı, Avrupa Birliği İş Koçları Grubu ve son olarak da Enerji Bir-Sen Erciyes Şube Başkanı Taha Atilla ziyaret ederek, kurumları hakkında bilgi verdi.
Kaynak: İHA