Suşehri'den Kısa Kısa

SİVAS - Saadet Partisi Genel Sekreteri Tacettin Çetinkaya, Suşehri ilçesinde ziyaret ettiği esnaflardan yerel seçimlerde kendilerine destek vermelerini istedi.

Çetinkaya, ilçede esnaf ziyaretlerinde bulundu. Ziyaretlerde esnafı yerel seçim çalışmaları hakkında bilgilendiren Çetinkaya, destek istedi. İlçedeki yerel gazeteleri de ziyaret eden Çetinkaya, Milli Görüş olarak İstanbul başta olmak üzere tüm yurt genelinde belediyecilik anlamında önemli hizmetler ortaya koyduklarını söyledi.

Belediyecilikte iki konuya çok önem verdiklerini aktaran Çetinkaya, "Birinci konu, belediyecilik hizmetinde halka hizmeti, hakka hizmet olarak görüyoruz. İkincisi ise çalışmalarımızı bir ibadet olarak görüyoruz. Biz kazanmak istiyoruz. Seçimlere iyi adaylarla çıkacağız" dedi.

Çetinkaya, adaylık başvurularının başladığını kaydetti.

-Suşehri Yardımsever Kadınlar Derneği açıldı-

Suşehri ilçesinde kurulan Yardımsever Kadınlar Derneği, törenle açıldı.

Yalnızbağlar Mahallesi'ndeki derneğin açılışında konuşan Kaymakam Vekili Yavuz Gül, kadınların sivil toplum örgütlerinde görev almalarının kendilerini memnun ettiğini söyledi.

Gül, "Kadınlarımızda artık sivil toplum örgütlerinde yer aldılar. Bu çok güzel bir çalışma. Bu konuya destek veren kadınlarımızı tebrik ediyorum" dedi.

Suşehri Yardımsever Kadınlar Derneği Başkanı Fethiye Gürsoy da derneklerinin ihtiyaç sahibi ailelere destek ve yardım amaçlı kurulduğunu söyledi.

Açılış törenine daire amirleri, sivil toplum örgütü başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA