Suşehri'de Başarılı Polislere "başarı Belgesi" Verildi

SİVAS - Suşehri Emniyet Müdürlüğünde görevli 6 polis memuruna "başarı belgesi" verildi.

Suşehri Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen programda konuşan Kaymakam Vekili Yavuz Gül, bir süre önce D-100 Karayolu üzerindeki bir kafedeki çocuk oyun makinelerinin para kasalarını kırarak içerisindeki bozuk paralı çalan kişiyi kısa sürede yakalayan başkomiser Engin Keser, komiser Bilgehan Kaymak ve 4 polis memurunu göstermiş oldukları başarıdan dolayı kutladı.

İlçede bu tür olayların yaşanmasını istemediklerini belirten Gül, "Bu gibi olaylar sadece ilçemizde değil, yurdumuzun dört bir köşesinde yüzlerce oluyor. Gönlümüz olmamasından yana ama bu konuda üstün başarı elden eden ve faili çok kısa sürede yakalayarak adli makamlara sevk eden emniyet mensuplarımızı da kutluyorum" diye konuştu.

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel ise ilçede güvenliği sağlayan emniyet teşkilatına teşekkür ederek, "İlçemizde yaşanan hırsızlık olayını kısa sürede çözmelerinden dolayı kendilerini tebrik eder, halkımızın huzuru ve refahı için gece gündüz demeden var güçle çalışan tüm emniyet teşkilatına görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından polis memurlarına başarı belgeleri verildi.

Kaynak: AA