Fuarda Cash ve İrem Şov

İzmir Enternasyonal Fuarı'nın (İEF) 82'nci kez açılmasının ardından, çeşitli etkinliklerin gerçekleştirildiği fuarda, "Yetenek sizsiniz" yarışmasının en yetenekli isimlerinden İrem ve köpeği Cash, fuara gelenlere coşkulu anlar yaşattı.

Fuarda Cash ve İrem Şov
FREE SOULS MC isimli motosiklet grubunun davetlisi olarak İEF'ye gelen
İrem ve köpeği Cash, yaptığı birbirinden güzel şovlarla izleyenleri büyüledi. İrem ve Cash’ı izlemek için toplanan vatandaşlar, Cash’ın ip atlayıp, İrem’le boks yapmasını şaşkınlıkla izledi. Son olarak motosiklet üzerinden atlayarak frizbiyi havada takla atarak yakalaması vatandaşlardan büyük alkış topladı.

FREE SOULS Balıkesir İl Başkanı Çağatay Gündoğan ise, kendilerini vatandaşlara sadece trafikte değil yakından tanımaları için kurdukları stantta bu tür bir eğlence gösterisi sergiledikleri için çok mutlu olduklarını belirtti.

Fuara ikinci kez katıldıklarını hatırlatan Gündoğan, ülkenin çeşitli şehirlerinden fuara gelerek burada İrem ve yetenek abidesi köpeğinin özel gösterisini motosikletlerle birleştirerek önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptıklarını anlattı.

Yetenek abidesi Cash’ın sahibi İrem Okyay ise, şovunu çok hareketli ve eğlenceli geçtiğini belirterek, “FREE SOULS olarak buradayız onları temsil ediyoruz. Bugün çok eğlendiğimize inanıyorum, inşallah herkes bizim gibi eğlenmiştir” dedi.

Kaynak: İHA