Trabzon'da Denize Giren Çocuk Boğuldu

TRABZON - Of ilçesinde denizde boğulma tehlikesi geçiren 12 yaşındaki çocuğu kurtarmak isteyen ağabeyi ile bir çift de boğulma tehlikesi geçirdi.

Çevredekiler tarafından denizden çıkarılan 12 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi, 3 kişi ise hastanede tedavi altına alındı.

Zübeyir Ecehan ve Üzeyir Emirhan Tellioğlu kardeşler, İlçeye bağlı Kıyıcık beldesi sahil kesiminde serinlemek için denize girdi. Kıyıdan uzaklaşan Üzeyir Emirhan'ın suda çırpındığını fark eden Zübeyir Ecehan Tellioğlu, kardeşine yardım için yanına yüzmek istedi ancak o da boğulma tehlikesi geçirdi. Kıyıdan iki kardeşin durumu fark edeler yardım için denize girdi. Yardıma gidenlerden Selma ve Fahrettin Erçelebi çifti de akıntıya kapılmaları üzerine boğulma tehlikesi geçirdi.

Çevrede bulunanlar tarafından kıyıya çıkarılan Üzeyir Emirhan ve Zübeyir Ecehan Tellioğlu kardeşler ile Selma ve Fahrettin Erçelebi çifti, Of ve Sürmene Devlet Hastanelerine kaldırıldı.

Üzeyir Emirhan Tellioğlu yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Hayati tehlikesi bulunan kardeşi Zübeyir Ecehan Tellioğlu ise Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Kaynak: AA