MHP’den Birlik Beraberlik Mesajı

MHP Düzce İl Başkanlığı tarafından parti içi bayramlaşma düzenlendi.

MHP’den Birlik Beraberlik Mesajı
Düzenlenen bayramlaşma programında konuşan İl Başkanı Abdullah Danışmaz, “Birlik beraberlik içinde olursak güzellikleri birlikte yaşarsak bayramlar güzel olur” dedi.

MHP’de bayramlaşma geniş katılımla yapıldı. Parti binasında düzenlenen bayramlaşmaya MHP Düzce İl başkanı Abdullah Danışmaz, Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Bostancıoğlu, Boğaziçi Belediye Başkanı Ali Soyer, MHP Merkez ilçe Başkanı Taner Çetinkaya ve partililer katıldı.

Boğaziçi Belediye Başkanı Soyer yaptığı konuşmasında katılan herkesin bayramını kutladı.

Gümoşova Belediye Başkanı Ahmet Bostancıoğlu ise herkesin bayramını kutlayarak “Önümüzde bir yerel seçim var. Belediye başkanlıklarında İl Genel meclisinde belediye meclisinde başarılı olmak zorundayız. Milliyetçi Hareket Partisini layık olduğu yere getirmek zorundayız. Allah bunun için hepimize güç ve kuvvet versin, sevgi saygımızı arttırsın. İnanır ve birlik beraberlik içinde olursak başaramayacağız hiçbir iş yok” dedi.

İl Başkanı Danışmaz, birlik beraberlik mesajı vererek “Birlik beraberlik içinde olursak güzellikleri birlikte yaşarsak bayramlar güzel olur” dedi.

Danışmaz yaptığı konuşmasında hükümete yüklenirken “Katil olarak ortada geçen PKK örgütünü elini kolunu sallaya sallaya gezerken bunlarla mücadele eden komutanların müebbet hapislerle yargılandığı bir yargı sistemini adaletsiz bir hükümetin başımızda olduğu görüyoruz. O zaman bizim dünden ondan önceki günden daha çok birbirimize sarılmamız gerekiyor, daha çok çalışmamız gerekiyor ” dedi.

Kaynak: İHA