"4. Manavgat Buluşması"

ANTALYA - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, Manavgatlı yatırımcıların doğdukları topraklara sahip çıktıklarını, dünya turizmine takdim ettiklerini belirtti.

Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği tarafından "4. Manavgat Buluşması" etkinliği düzenlendi.

Menderes, Lake Riverside Otel'de gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin sayılı turizm merkezlerinden birisi olan Manavgat'ın 4 milyon turist ağırlayan, ülke ekonomisine 3 milyar dolar katkı sağlayan önemli bir turizm destinasyonu olduğunu söyledi.

Manavgat'ta turizm sektörü içerisinde yatırımcıların ve işletmecilerin yüzde 60'ının Manavgatlı olduğuna dikkati çeken Türel, "Manavgatlı yatırımcılar, işletmeciler doğdukları, büyüdükleri topraklara sahip çıkıyorlar. Sahip çıkmakla yetinmiyorlar buraları en iyi şekilde değerlendirmek suretiyle de dünya vitrinine çıkarıyorlar ve dünya turizmine takdim ediyorlar. O yüzden bu buluşmaların fevkalade önemli olduğunu düşünüyorum" dedi.

Toplantıya, Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ile akademisyenler, bürokratlar ve iş adamları katıldı.

Kaynak: AA