Turhal’da Bayramda Otobüsler Ücretsiz

Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, bayram süresince şehir içinde belediye otobüslerinin ücretsiz olarak halka hizmet vereceğini söyledi.

Turhal’da Bayramda Otobüsler Ücretsiz
Tokat’ın Turhal ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla belediye tarafından yapılan hazırlıklarla ve alınacak önlemlerle ilgili bir açıklama yapan Başkan Gözen, her bayram olduğu gibi mezarlıkların bakım, onarım ve temizliğini tamamlandığını söyledi.

Bayram süresince şehir içerisinde belediye otobüslerinin ücretsiz olarak halka hizmet vereceğini ifade eden Başkan Gözen, “Vatandaşlarımızın bayram süresince rahatça eş dost ziyaretlerinde bulunabilmeleri için belediye otobüslerimiz ücretsiz çalışacak. Ayrıca elektronik su sayacı ile ilgili belediyemizde her gün nöbetçi personelimiz olacak. Bu sayede aksaklık yaşanmasını önlemiş olacağız. Bunların haricinde her türlü şikayetlerle ilgili günün 24 saati vatandaşlarımız Alo 153 zabıta hattını arayabilirler. Bunların yanında benim şahsi telefonum 24 saat açık. Vatandaşlarımız hiç çekinmeden şikayetleri ve isteklerini beni arayarak ta söyleyebilirler. Bu vesile ile herkesin Ramazan Bayramını kutluyor, hayırlı ve mübarek olmasını diliyorum” dedi.

Öte yandan Turhal Belediyesi ekipleri Cumhuriyet Caddesi’nde temizlik ve yıkama çalışmaları yaptı.
Kaynak: İHA