Selçuk Yula'ya son veda

Fenerbahçe ve Milli Takımın efsane golcülerinden Selçuk Yula son yolculuğuna uğurlandı.

Selçuk Yula'ya son veda
Merhum Selçuk Yula 'nın naaşı daha sonra Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri 'ne getirildi.

Tesislerdeki Sporcu Anıtı önünde düzenlenen törene Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, yöneticiler, kongre üyeleri, Teknik Direktörümüz Ersun Yanal, oyuncular Emre Belözoğlu, Volkan Demirel, Mehmet Topuz, Fenerbahçe eski teknik direktörü Aykut Kocaman, eski oyuncular Oğuz Çetin, Rıdvan Dilmen, Saffet Sancaklı, kulüp çalışanları ve taraftarlar katıldı.

Törende konuşan Genel Sekreter Talat Yılmaz, “Bu mübarek günlerde Selçuk Yula aramızdan ayrıldı. Kendisi o kadar seviliyordu ki, diğer takımların ezeli rakiplerimizin oyuncuları ve yöneticileri de bugün burada cenazeye iştirak ettiler. Cennet yolunda ona Allah 'ın rahmeti diliyoruz. Ailesine ve Türk spor camiasına başsağlığı diliyoruz” dedi.

Ardından söz alan Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, “Sıcak kanlı, dost ve samimi bir insanı bugün burada yolcu ediyoruz. Selçuk futbolun efendisi ve beyefendisidir. Yula, iyi bir arkadaş, bir dost ve iyi bir aile babasıydı. Herkese baş sağılığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından dualar edildi ve Selçuk Yula 'nın tabutu omuzlar eşliğinde cenaze aracına kondu.

MESAİ ARKADAŞLARI VEDA ETTİ

Efsane golcü için bugün öğlen saatlerinde çalıştığı kurum olan Fotomaç Gazetesi önünde tören düzenlendi ve Yula için dualar edildi..

Yula'nın cenazesi, Karacaahmet Şakirin Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verildi.