SAMGAZ’dan Bayram Tedbirleri

SAMGAZ Doğal Gaz Dağıtım A.Ş., 3,5 günlük Ramazan Bayramı tatilinde abonelerinin daha konforlu ve güvenli bir bayram yaşayabilmesi için bütün önlemleri aldı.

SAMGAZ’dan Bayram Tedbirleri
İlkadım, Canik, Atakum ve Tekkeköy ilçelerinden oluşan lisans bölgesinde kesintisiz ve güvenli olarak doğal gaz hizmeti veren SAMGAZ Doğal Gaz Dağıtım A.Ş., Ramazan Bayramı hazırlıklarını tamamladı. Ramazan Bayramı hazırlıkları ile ilgili bilgi veren SAMGAZ İşletme ve Tesisat Müdürü Murat Aras, "3.5 gün sürecek olan Ramazan Bayramı resmi tatili boyunca, '187 Doğal Gaz Acil İhbar Hattı' faaliyetlerimiz aynı disiplin ve hizmet anlayışı ile devam edecek. Tatil süresince kesintisiz ve güvenli bir şekilde doğal gaz arzının sağlanabilmesi için vardiya personellerimiz marifeti ile tüm işletme, ölçüm ve güvenlik uygulamalarımız hiç bir kesintiye mahal vermeksizin devam edecektir" dedi.

Tatil boyunca doğal gaz kullanımında artış yaşanabileceğine dikkat çeken Aras, "Ramazan Bayramı coşkusu içerisinde, doğal gaz bağlantılı üzücü olayların yaşanmaması için dikkat edilmesi gerekmektedir. Doğal gaz kokusu hissedilmesi halinde, 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren 187 doğal gaz acil ihbar hattımızın aranması gerekiyor. İhbar verirken kesinlikle panik yapılmaması, ad, soyad, telefon numarası ve adresinizin net olarak operatöre bildirilmesi lazım. İhbar konusunun açık bir şekilde tarif edilmesi ve gaz kokusunun hissedildiği bölge ve koku miktarı hakkında net bilgiler verilmesi ekiplerimizin doğru bir şekilde yönlendirilmesi açısından büyük önem arz etmektedir" diye konuştu.

Kaynak: İHA