Nazilli Belediyesi’nden Bayram Süprizi

Aydın'ın yerel imkanlarıyla tarihi mekanların ve incirin tanıtımı için çekilen ilk sinema filmi Süper İncir’e Nazilli Belediyesi’nden süper destek.

Nazilli Belediyesi’nden Bayram Süprizi
Nazilli’de yaptığı galada filmin tüm Nazilli ve egeliler tarafından izlenmesini tavsiye eden Belediye Başkanı Haluk Alıcık, halka bayram sürprizi yaptı.
Aydın'a özgü tarım ürünlerinin içerisinde yer alan incirden yola çıkılarak yönetmen Kerem Sarı öncülüğünde çekilen bazı ünlü isimlerinde yer aldığı Aydın'ın tanıtımına büyük katkı sağlayacak olan 'Süper İncir' sinema filmi Nazilli Belediye Sineması'nda bayramın 2'inci ve 3'üncü günü vatandaşlara ücretsiz olarak gösterilecek.

İncir tanıtımı için elinden geleni yapacağını sıkça söyleyen Başkan Alıcık, ‘Süper İncir’ filmi ile tanıtımın üst seviyelere çıktığını söyledi.

Başkan Alıcık; “İncir’imizin tanıtımı için maddi zorluklar eşliğinde yola çıkan ‘Süper İncir’ film ekibine hem destek olmak hem de ortaya çıkan eserin İncir’in yüzde 50’sini üreten Nazillili çiftçimiz ve halkımıza izletmek istedik. Bu amaçla da 9 Ağustos Cuma ve 10 Ağustos Cumartesi günü ücretsiz olarak beyazperdeye yansıyacak olan filme tüm Nazilli halkını davet ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA