Gümüşhaneliler, Serdivan’da Buluştu

Sakarya Gümüşhane Esenler Köyü Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen iftar yemeği Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik ve vatandaşların da katılımıyla Selahiye’de gerçekleşti.

Gümüşhaneliler, Serdivan’da Buluştu
Serdivan Selahiye Köyü’ndeki dernek binası önünde düzenlenen programda konuşan Gümüşhane Esenler Köyü Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İdris Sümbül, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik’e programa katılımlarından dolayı teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Ramazan Ayı’nın bereketinden ve rahmetinden istifade etmek, birlik ve beraberlik içerisinde iftar yapmak amacıyla düzenlediğimiz programımıza katılan siz değerli konuklarımıza ve hemşerilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan İdris Sümbül ile birlikte masaları dolaşan ve programa katılan vatandaşlarla sohbet eden Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, “Ramazan Ayı boyunca sivil toplum kuruluşlarımızla, derneklerimizle ve tüm vatandaşlarımızla bir arada olmaya çalıştık. Bu gün de kardeşlik ve hoşgörü köprüsü üzerinde kaynaşmak ve rahmet ayında mutluluğu birlikte yaşamak için bu güzel programa geldik. Bu vesileyle de şimdiden Ramazan Bayramınızı tebrik ediyor, size, sevdiklerinize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA