Ak Partili Başkan Adayı Manisa'ya Göz Koydu

AK Partili İnşaat Mühendisi Orkun Şıktaşlı, Manisa Belediye Başkan aday adaylığı ziyaretlerini Saruhanlı ile sürdürdü.

Ak Partili Başkan Adayı Manisa'ya Göz Koydu
Şıktaşlı, Manisa Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı’yı makamında ziyaret ederek 2014 yerel seçimlere ilişkin istişarede bulundu.

Ziyaretin ardından ilçe esnafı ile bir araya gelen Orkun Şıktaşlı,esnafa bayram öncesinde bol kazanç temennisinde bulundu. Perşembe Pazarı'nın kaldırılmasından dolayı yaşadıkları rahatsızlıkları paylaşan esnaf pazarın kentin uygun bir noktasında tekrar hizmet vermesini istedi.

Ziyaretlerinde vatandaşlar ile birebir diayaloglar gerekleştiren AK Partili Orkun Şıktaşlı; “Bu dönem işi bilen ve bilmeyenin ayırt edilerek tercih edileceği bir seçim olacak. Örneğin İzmir ve İstanbul’da Büyükşehir Belediye Başkanlarının mühendis ya da mimar olmaları tesadüf değil. Benim elime şuan bir neşter verip, şu hastayı ameliyat et deseler, ben bunu yapamam. Çünkü cerrah değilim. Herkes eniyi bildiği işi yapmalıdır. Ben İnşaat Mühendisiyim. Şehircilik ve imar benim işim. Çocukluğumdan bugüne ilgi duyduğum şehircilikte kendimi fazlasıyla geliştirdim. Ben bu görevi layığı ile yapabileceğime inanıyorum. Kendime fazlasıyla güveniyorum. Dünyanın ilgi ve merakla izleyeceği bir kent için biz göreve hazırız. Bu kentin öz değerlerini katma değere dönüştürecek projelerimizle kentimizin ve Manisalıların geleceğini bugünden planlamaya talibiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA