Ak Parti Kaman’da İftarda Partilileri İle Buluştu

AK Parti Kaman ilçe teşkilatı düzenlenen iftarda bir araya geldi.

Ak Parti Kaman’da İftarda Partilileri İle Buluştu

AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, ‘Dünya lideri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Kaman Belediyesini istiyor’ dedi.

Ak Parti Kaman İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen ve katılımın yüksek olduğu iftar yemeğinde Kaman’a yatırımlar anlatılırken yerel seçimlerde Kaman Belediyesinin alınması istenildi.

Ak Parti Kaman İlçe Başkanı Alpaslan Güzel'in ev sahipliğinde verilen yemeğe Milletvekili Abdullah Çalışkan, Muzaffer Aslan, İl Başkanı Salih Çetinkaya, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ak Partili Kasaba Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri Aydın Yaman ve Arif Tekeli, Ak Parti ilçe teşkilatı kurucuları, eski ve yeni teşkilat mensupları, bazı daire müdürleri ve devlet memurları ile yüzlerce vatandaş katıldı.

Yemeğin sohbet bölümünde Kaman’a yapılan yatırımlar ve çalışmalar üzerinde duran konuşmacıların ortak noktası 29 Mart 2014 yerel seçimlerinde Kaman Belediyesinin alınması oldu. Konuşmacılar özetle, ‘Belediyeye Ak Parti bayrağını asacağız ve hizmetlerin devamını sağlayacağız’ şeklinde konuştular.

Yerel seçimleri Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimleri olarak niteleyen Ak Parti İl Başkanı Salih Çetinkaya konuşmasında aday adaylarını ‘kimseyi kırmayın ve üzmeyin’ diyerek uyardı. Aday belirlemede Kaman’ın isteğine uyacaklarını ve Kaman kamuoyuna ters düşmeyeceklerine vurgu yapan Çetinkaya, “Kaman Belediyesini tekrar almak istiyoruz. Kamanlılara güveniyoruz. İnşallah 29 Mart’ta Kaman Belediyesine Ak Parti Bayrağını asacağız,” dedi.

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçecinin birliktelik çağrısı yaptığı yemekte konuşan Milletvekili Muzaffer Aslan, “Kaman ilçemiz yapılaşma konusunda ilimizde önde bir ilçemizdir. Kaman ve Mucur’a ısrarlı çalışmalarımız sonucu doğalgaz verilmesi kararlaştırıldı. Bundan sonra top Kamanlılarda. Kaman’daki elektrik abonelerinin en az yüzde 60’ı bunu kabul etmek ve abonelik ücretini ödemek zorundadır. Hizmetlerimizin getirilmesi için Kaman’ın AK Partili olması gerekli. Çünkü Ak Partili olmak bir ayrıcalıktır” şeklinde konuştu.

Kaman İlçesinde eksikleri giderilen ve tamamlanan projelerle ilgili bilgiler veren Milletvekili Abdullah Çalışkan ise, “Yaptığımız çalışmalarla Kaman’ımızın önemli bir eksiği kalmadı.Bakanlar Kurulunun kararı ve Botaş’ın uygulamaları dikkate alınarak Kamanlı hemşerilerimiz doğalgaz talebi konusunda 335 Liralık abonelik müracaatlarını yapmaları gerekiyor” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA