Vali Turhan Şehit Ailelerine İftar Verdi

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, "Şehitlerimizin her bir damla kanı bu vatann tapularıdır" dedi.

Vali Turhan Şehit Ailelerine İftar Verdi
Vali Turhan, Şehit Aileleri ve Gaziler onuruna bir iftar yemeği verdi.
Yeni Sanayi Sitesi Nefes Bahçe'de verilen iftar yemeğine, Vali Ahmet Turhan ve eşi Nuran Turhan, 9. Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral Haluk Şahar, Bakım Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Levent Köse, Cumhuriyet Başsavcısı Feridun Süzer, Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Yılmaz, İdare Mahkemesi Başkanı Cavit Erdem, Vergi Mahkemesi Başkanı Recep Taş, Baro Bakanı Yaşar Meyvacı, vali yardımcıları, İl Emniyet Müdürü Halil Karataş, İl Jandarma Komutan vekili Albay İlker Temel, İl Müftüsü Turgut Açari, bazı daire müdürleri, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, Şehit Aileleri ve Malulleri Derneği ile şehit yakınları, gaziler ve aileleri katıldı.

Konuklarını kapıda karşılayan Vali Turhan, yakından ilgilendiği şehit çocuklarıyla bol bol sohbet etti.

ŞEHİT KANLARI VATANIN TAPULARI
Yemekte bir konuşma yapan Vali Ahmet Turhan, ramazanın son günlerinde iftarda buluşmanın mutluluğunu yaşadığını, gösterilen yoğun katılım nedeniyle memnuniyetini dile ifade etti.

Ramazanın birlik, beraberlik, kardeşlik için güzel bir vesile olduğunu belirten Vali Ahmet Turhan, "Bu topraklarda huzur içerisinde yaşıyorsak bunun en önemli sebebi şehit ve gazilerimizdir. Onları şükranla minnetle anıyoruz. Şehitlerimizin her damla kanı bu vatanın tapularıdır. Onlar için ne yapsak, ne söylesek azdır. Sizler bizler için değerlisiniz, iyi ki varsınız; Devletimiz her zaman sizlerin yanındadır. Yarınlarımız çok daha güzel olacaktır. Teşriflerinizden dolayı tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Vali Turhan iftar yemeğinin ardından yemeğe katılan şehit aileleri ve gazilerin masalarını gezerek bir süre sohbet etti.
Kaynak: İHA