Ramazan Bayramı'na Doğru

İçel Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, belediye olarak Ramazan Bayramı ile ilgili tüm hazırlıkları tamamladıklarını ve gerekli önlemleri aldıklarını belirtti.

Ramazan Bayramı'na Doğru
Özcan, yaptığı açıklamada, İçel halkının rahat ve huzurlu bir bayramı geçirmesi için tüm hazırlıkları tamamladıklarını ifade ederek, "Ramazan Bayramı tatili süresince İçel Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Zabıta Müdürlüğü, Fen İşleri Daire Başkanlığı, MESKİ Genel Müdürlüğü, İtfaiye Daire Başkanlığı, Otobüs İşletme Müdürlüğü, Otogar Müdürlüğü ve Mezarlıklar Müdürlüğü’nde nöbetçi ekipler 24 saat görev başında olacaktır. Halkımızın bayram tatilini rahat, huzurlu ve sorunsuz geçirmesi için tüm önlemleri aldık" dedi.

Şehir Mezarlığı’nda da tüm hazırlıkların tamamlandığını kaydeden Özcan, yaşlı ve hasta vatandaşlar için mezarlık içinde servis araçlarının ücretsiz hizmet vereceğini belirtti.

Özcan, "Bu vesile ile tüm İçel halkının Ramazan Bayramı’nı en içten duygularla kutlar, vatandaşlarımın her günlerinin bayram coşkusu ve neşesi içinde geçmesini temenni ederim" diye konuştu.

Kaynak: İHA