Ramazan Bayramı'na Doğru

ANTALYA - Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, "Bayramın huzur, güven ve sağlık içinde geçmesi için kamu kurumlarımız tarafından her türlü tedbir alınmıştır" dedi.

Vali Öztürk, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, bereketin, bolluğun, huzurun yaşandığı Ramazan ayının tamamlandığını hatırlattı. Antalya'da huzur ve güven ortamı içinde bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Öztürk, açıklamasında, "Bayramın huzur, güven ve sağlık içinde geçmesi için kamu kurumlarımız tarafından her türlü tedbir alınmıştır" ifadesini kullandı.

Bayramların toplumda özel ve anlamlı bir yere sahip olduğuna değinen Öztürk, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bayramlarımız, yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel örneklerinin yaşandığı, sevgi ve saygı ikliminin hakim olduğu, aile fertlerinin, akraba, dost ve arkadaşların bir araya geldiği, özlem giderdiği, komşuluk ve akrabalık ilişkilerini geliştiren, kısaca bizlere aile olmanın ayrıcalığını yaşatan, yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel örneklerinin yaşandığı çok özel günlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Antalya halkının, mesai arkadaşlarımın, bayramını ilimizde geçirmekte olan konuklarımızın ve basın mensuplarının mübarek Ramazan Bayramı'nı kutluyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Kaynak: AA