Kuaförlerde Bayram Bereketi

ADIYAMAN - Ramazan Bayramına güzel ve bakımlı girmek isteyen vatandaşlar, saç, sakal ve yüz bakımları yapmak için gittikleri kuaförlerde yoğunluk oluşturuyor. Yoğunluk dolayısıyla kuaförler sahur saatlerine kadar mesayi yapmaya başladı.

Adıyaman Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Sivridaşdan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, vatandaşların bayram temizliği ve bayram güzelliği yaşamak istediğini, bunun da berber ve kuaförlerde yoğunluğa sebep olduğunu söyledi.

Yaşanan yoğunluğun berber ve kuaförleri memnun ettiğini ifade eden Sivridaşdan, "Yoğunluk dolayısıyla berber ve kuaförlerimiz genellikle sahura kadar hizmet vermeye devam ediyor. Özellikle arefe gecesi sabaha kadar devam ediyor, sabaha kadar berber esnafımız çalışıyor" dedi.

Bayrama sayılı günler kalması nedeniyle vatandaşların berber ve kuaförlere akın ettiğini aktaran Sivridaşdan, yoğunluğun iftar ve sahur saatleri arasında yaşandığını belirtti.

Bayan kuaförü Zeynap Ayaz da Ramazan Bayramının yaklaşması nedeniyle normal zamanlara nazaran yoğunluk yaşadıklarını kaydetti.

Yoğunluğun son bir haftada artarak devam ettiğini anlatan Ayaz, "Çalışan bayanlar iftardan sonra kuaföre gelebiliyorlar, bu nedenle iftardan sonra yoğunluğumuz daha fazla oluyor. Arafe günü sabaha kadar çalışaçağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA