Bursa'da "kentsel Dönüşüm Çalışmaları"

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, "17 Ağustos'ta Başbakanımızla birlikte yine ikinci bir büyük bayram olarak yaşayacağımız kentsel dönüşümün temelini atmış olacağız" dedi.

Keskin, Molla Yegan Kültür Merkezi'nde düzenlediği iftar programında yaptığı konuşmada, Ramazan ayının büyük bir coşkuyla kutlandığını, belediyelerin ise birbirleriyle yarışan çalışmalara imza attıklarını söyledi.

17 Ağustos'ta başlayacak kentsel dönüşüm çamlışmalarının ülkenin çehresini değiştireceğini ifade eden Keskin, "17 Ağustos'ta inşallah ilçemizin, hatta şehrimizin, hatta ülkemizin çehresini değiştirecek kentsel dönüşümün ilk adımını ilk temelini Yıldırım ilçemizden Mevlana mahallemizden atmış olacağız. Bunu bir yıldan beri dillendirmekteydim. Allah'a hamdolsun bu 17 Ağustos'ta Başbakanımızın da katılımıyla Türkiye'nin birçok ilinde de start verecek şekilde bu sefer temel atma şeklinde başlatmış olacağız."

Keskin, 45 ilde 90 bin konutu kapsayan dev kentsel dönüşümün startının, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Yıldırım ilçesindeki Mevlana Mahallesi'nden verileceğini belirterek, herkesi bu ikinci büyük bayrama davet etti.

Vatandaşları Ramazan Bayramı'nın ilk günü Yıldırım Belediyesi önünde "Gelin Bayramlaşalım" sloganıyla düzenlenecek bayramlaşma törenine çağıran Keskin, basın mensuplarına kendi yazdığı "Göçmen Gözler" adlı ödüllü romanını hediye etti. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından birincilik ödülüne layık görülen kitap hakkında bilgi veren Keskin, isteyenlerin kitabını da imzaladı.

Kaynak: AA