Bayram Alışverişi Optimum’dan

Perakende sektörünün bayrama özel sunduğu fırsatlar piyasayı hareketlendirdi.

Bayram Alışverişi Optimum’dan
Optimum Outlet Adana Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde markalı ürünlerin indirimleri alışverişi cazip hale getiriyor.
Bayrama alışverişinin en hesaplısını yapmak isteyenler markalı ürünlerin birbirinden cazip imkanlar sunduğu alışveriş merkezini dolduruyor. Yazın bunaltan sıcağında yaylalara ve deniz kenarlarına gitme fırsatı bulamayanlar, ferah, nezih ve serin ortamda alışveriş yaparken, bayrama özel kampanyalardan da yararlanma fırsatı buluyorlar. Bayram nedeniyle yoğunlaşan talebi dikkate alarak cazip seçenekler sunan markalar, Optimum’a özel indirimlerle zaten cazip olan fiyatları daha cazip hale getiriyorlar.

BAYRAM FIRSATLARI

Yaz fırsatlarının devam ettiği Koton mağazasına gelenler yüzde 70’e varan indirim fırsatları buluyor. DeFacto’da haftanın ürünü olan askılı tişörtler, 8.99 TL’den satışa sunuluyor. Bu yaz giysilerin rengârenk olduğu Tiffany, koleksiyonunda müşterilerine renkli ve rahat ürünlerle bol alternatif imkânı tanıyor.

Saç kesiminde yüzde 20, tüm boyada yüzde 30 indirim fırsatı sunan Şirin Gözalıcı, kadınlara hesaplı güzelleşmenin kapılarını aralıyor. Derimod Depo Outlet Mağazası Büyük Final sloganı ile ayakkabılarda yüzde 70'e varan indirim uygulaması müşterilerin yüzlerini güldürüyor. Rodi Mood giyim mağazasında yüzde 50'ye varan indirim uygulaması var. Ayrıca 100 TL ve üzerinde ki alışverişlerde kasada ekstra 25 TL indirim yapılıyor.

‘’FATMA ANA ELİ KOLYESİ’’

Atasay, bütün alışverişlerde, şansın, sabrın, erdemini ve sadakatin sembolü olduğuna inanılan ‘’Fatma Ana Eli kolyesi’’ hediye ediliyor. Pierre Cardin erkek giyim mağazasında yüzde 70'e varan indirimlerin yanı sıra takım elbise + gömlek + kravat 299.90 TL’den satışa sunuyor. Pierre Cardin, takım elbiselerde ve ceketlerde de 2. ürüne yüzde 50 indirim imkânı tanıyor.

Bebeklerinin ve çocuklarının sağlığına özen gösteren annelerin uğrak yeri olan Aziz Bebe mağazasında yüzde 50 indirim uygulanıyor. Ayrıca Optimum Club Kart sahiplerine Bedline tek yataklarda yüzde 30 indirim imkanı var.

Optimum Club Kart Üniversitelileri de unutmuyor. Üniversite kimliği ile danışmaya gelip, başvuru formu dolduran herkes 1000 puan yüklü Optimum Club Kart sahibi oluyor, hem daha çok fırsattan yararlanıyor hem de puanlarıyla dilediği hediyeyi seçiyor.
Kaynak: İHA