Ardahan Valiliği Çocukları İftarda Buluşturdu

ARDAHAN - Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu ile Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı tarafından eğitim ve barınma ihtiyaçlarına yardım edilen çocuklar, iftarda buluştu.

Valilik tarafından İl Kongre Merkezinde verilen iftar yemeğine Vali Seyfettin Azizoğlu, Vali Yardımcısı Deniz Pişkin, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Şefaattin Serten ve diğer yetkililer katıldı.

Burada konuşan Vali Azizoğlu, yapılan iftar programının önemine değinerek, devletin tüm kurumları ve birimleri olarak insanların huzur ve sükut içerisinde yaşamasının gayreti içerisinde olduklarını kaydetti.

Çocuklarla bir arada olmanın kendisine huzur ve mutluluk verdiğini belirten Azizoğlu, "Çocuklarımıza şunu söylemek isterim ki mümkün mertebe okuyun. Ebeveynleri bu manada çocuklarına sahip çıksınlar. Biz devletin bütün kurumları olarak çocuklarımızın eğitimi ve sosyal imkanları için gereken her türlü desteği veriyoruz. Çocuklarımıza gereken desteği verdiğiniz ve onları cesaretlendirdiğiniz müddetçe inanıyorum ki buradan da çok başarılı insanlar çıkacaktır. Bu nedenle benim için bu yemek müstesna bir iftar yemeği oldu" diye konuştu.

Azizoğlu, herkesin Ramazan Bayramını da kutladığını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA