Ak Partili Ünüvar’dan Köy Gezileri

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Aladağ ilçesine bağlı köyleri ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Ak Partili Ünüvar’dan Köy Gezileri
TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı, AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar yaz çalışma programı çerçevesinde Aladağ ilçe merkezi ve köylerini ziyaret etti. İlk olarak Başpınar’ı ziyaret eden Ünüvar burada Aladağ’a bağlı mahalle ve köy muhtarları ile toplantı yaparak muhtarların talep ve sorunlarını dinledi. Daha sonra Başpınar, Ebrişim, Postyağabasan köylerini gezen Necdet Ünüvar burada köy halkı ile sohbet etti ve köy muhtarlarından köylerin durumu hakkında bilgi aldı. Ardından Gerdibi köyünde iftar programına katılan ve iftarını köy halkı ile birlikte açan Ünüvar, Büyüksofulu, Kıcak ve Kökez köylerini ziyaret ederek köy halkının sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Ünüvar meclisin tatile girmesinin ardından Adana’ya gelerek yaz programı çerçevesinde ilçeleri, köyleri ve mahalleleri ziyaret ettiklerini belirtti.

Ziyaretlerin çok verimli geçtiğini ifade eden Ünüvar, sorunları yerinde incelediklerini, bu sorunların çözüme kavuşturmak için gerekli çalışmaları yürüteceklerini söyledi.

Kaynak: İHA