Ak Parti Van Milletvekilleri Çiftci İle Kayatürk Erciş’te İftar Programına Katıldılar

AK Parti Van Milletvekili Fatih Çiftci ile Burhan Kayatürk Erciş Belediye Başkanlığı ve AK Parti Erciş İlçe Teşkilatı'nın köy ve mahalle muhtarları ile sivil toplum örgüt temsilcilerine verdiği iftar programına katıldılar.

Ak Parti Van Milletvekilleri Çiftci İle Kayatürk Erciş’te İftar Programına Katıldılar
İftar programında açılış konuşmasını Erciş Belediye Başkanı Zülfükar Arapoğlu yaptı. Deprem sonrasında belediye olarak ilçe merkezinin alt yapı sorunlarının çözümü noktasında ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini anlatan Arapoğlu, “İftar yemeğinde bir arada bulunmanın sevincini ve heyecanı yaşıyoruz. Sosyal hayatımızda sorumluluk, sabır, fedakarlık, paylaşma ve dayanışma duygularının öne çıktığı, toplum olarak bizleri manevi huzura eriştiren mübarek Ramazan ayını kısa bir süre sonra geride bırakırken, dini bayramlarımızın ilki olan Ramazan Bayramı'na da kavuşmuş olmanın mutluluk ve sevincini yaşıyoruz. Bu duygu ve düşünceler içinde Ramazan Bayramı'nın da ülkemize, insanlığa kardeşlik, barış ve huzur getirmesine vesile olmasını diliyorum" dedi.

Ak Parti Van Milletvekili Fatih Çiftci ise yaptığı konuşmada AK Parti hükümetinin deprem sonrası gerek Van’a, gerekse Erciş’e büyük bir yatırım yaptığını belirterek, ”Sayın Başbakanımız neye söz verdiyse yerine getirmiştir. Van’ın büyük şehir olmasıyla birlikte çok büyük ekonomik kaynaklar buralara gelecektir. Erciş ve Van’ın köylerinde hükümet olarak altyapı sorunları çözüldü, su sorunu çözüldü. Bu ülkenin emin adımlarla büyümesi için de çözüm süreci başlatıldı. Bu çözüm sürecinin gerçekleşmemesi için ana ve yavru muhalefet ellinden geleni yapıyor. Biz istiyoruz ki bu ülkede kan dursun, bu ülke geleceğe emin adımlarla ilerlesin. Artık evlere ateş düşmesin, terörün bitmesi için ehli olan insanın bu sürece destek vermesi gerekir” şeklinde konuştu.

AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk ise konuşmasında hükümetin yaptığı hizmetleri sıraladı. Kayatürk, “Bizim şu anda önümüze bakmamız lazım ve bundan sonra buralara gelecek yatırımlara bakmamız lazım. Erciş için elimizden gelini yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. İki ay içerisinde burada kentsel dönüşümle ilgili şikayetlerle uğraşmayacağız. Biz her türlü katkıda bulunacağız ve Erciş’in bu sıkıntılardan bir an önce kurtulması için burada inşaatların 1, 2 ay içerisinde başlamasına çok büyük gayret edeceğiz" ifadelerinde bulundu.

Ak Parti milletvekilleri, iftar sonrası köy ve mahalle muhtarlarının sorunlarını dinlediler.
Kaynak: İHA