Ahmet Kural ile Murat Cemcir'den 'Düğün Dernek'

“Çalgı Çengi” filmi ve “İşler Güçler” dizisinin yönetmeni Selçuk Aydemir, ikinci uzun metrajı “Düğün Dernek”in çekimlerine başladı.

Ahmet Kural ile Murat Cemcir'den 'Düğün Dernek'
Sivas 'taki bir köy düğününde yaşanan olayları konu alan filmde hem “Çalgı Çengi”de hem de “İşler Güçler”de rol alan Ahmet Kural ve Murat Cemcir başrolü üstlendi. Film için ayrıca Rasim Öztekin ve Zerrin Sümer gibi önemli oyuncular kamera karşısına geçti.

SON 10 YILIN EN TATLI AİLE FİLMİ
Ahmet Kural ve Murat Cemcir, önümüzdeki aylarda vizyona girecek “Düğün Dernek”teki rolleri için imaj değiştirdi. Kural saçlarını kazıttı, Cemcir ise kaynakla uzattı. İkili, yeni görüntüleriyle ilk kez önceki gün film setinde düzenlenen basın toplantısında görüntülendi.

Kural, yeni imajıyla görüntülenmemek için bugüne kadar bereyle gezdiğini söyledi. Cemcir de “Kaynak yaptırdıktan sonra kadınları anladım!” diyerek espri yaptı. Cemcir, film hakkında da iddialı konuştu: “Son 8-10 yıldır bu kadar tatlı bir aile filmi olmamıştı.”

İKİ MANYAKLA ÇALIŞIYORUM
Sivaslı olduğunu belirten ve İç Anadolu 'nun kendine has bir espri anlayışı olduğunu ifade eden Selçuk Aydemir, filmin hikâyesini bu yüzden bir Sivas düğünü üzerinden anlattığını söyledi. Aydemir, “Düğün Dernek”in hikâyesini yedi yıl evvel, “Çalgı Çengi”den de önce yazdığını belirtti.

Filmde oğlunu Letonyalı bir kadınla evlendiren İsmail karakterini canlandıran Rasim Öztekin ise eğlenceli bir ekiple keyifli bir şekilde çalıştıklarını söyledi, başrol oyuncuları Ahmet Kural ve Murat Cemcir için “Yanımda iki manyakla çalışıyorum” dedi.

Çekimleri Sivas, Erzincan ve İstanbul 'da yapılan “Düğün Dernek”, önümüzdeki aylarda seyirciyle buluşacak.Ahmet Kural filmde 'Tüpçü Fikret 'i, Murat Cemcir ise Çetin 'i canlandırıyor.