Adıyaman’dan, Bayram Mesajları

Ramazan Bayramı dolayısıyla Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat, İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, Samsat İlçe Belediye Başkanı Yusuf Fırat bayram mesajı yayınladı.

Adıyaman’dan, Bayram Mesajları
Ramazan Bayramının tüm İslam alemine huzur ve barış getirmesi temennisinde bulunan Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, “Sevgi ve kardeşlik duygularının güçlendiği, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın doruğa ulaştığı Ramazan ayını geride bırakarak, Ramazan Bayramına ulaşmanın huzur, mutluluk ve sevincini yaşıyoruz.

Bayramlar, paylaşmanın, dayanışmanın, kucaklaşmanın, duygu birliğinin en üst noktaya çıktığı birlik ve beraberlik duygusu içinde milletçe kenetlendiğimiz özel günlerdir. Birlik, beraberlik ve kardeşliğe vesile olması temennisiyle tüm halkımızın Ramazan Bayramını en iyi dileklerimle kutlarım” dedi.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan ise, yayınladığı mesajında “Ramazan Bayramı, sevgi, hoşgörü ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı bir gündür. İnsanları kaynaştırıp bir araya getiren en güzel vesilelerden biri olan Ramazan bayramını bir fırsat kabul edip, en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. Kırgınlıkları ve kavgaları unutmalı, birlik ve beraberliğimizi ve aydınlık geleceğe olan inancımızı Ramazan bayramı vesilesiyle daha da güçlendirmeliyiz. Birlik ve beraberlik duygusu içinde milletçe birbirimize kenetlenmeliyiz.

Bayramın Tüm İslam alemine barış ve huzuru getirmesi temennisiyle, milletimizin, İslam aleminin ve tüm hemşerilerimin, Ramazan bayramını en içten duygularla kutluyorum” dedi.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat ise, “Bu bayramın öncelikle milletimize ve de insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bayramlar kardeşlik, paylaşma, sevgi ve dayanışma gibi insani değerlerimizin artmasına, toplumda barış ve huzur ortamının yaygınlaşmasına, çevremizdekileri fark etme, akrabalık ve komşuluk bağlarını kuvvetlendirmesine imkan sağlayan özel günlerdir. Ümidimiz, bayramın oluşturduğu sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik iklimi içinde dargınlıkların ve küslüklerin sona erdirilmesidir.

Ramazan Bayramı'nın, dini ve tarihi derinliği dolayısıyla evrensel barış, refah ve huzura sebep olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Adıyaman İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner ise, “Vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını huzur ve güven içinde geçirmeleri için personelimiz 24 saat görevi başındadır. Bayramımızı hüzne dönüştürmemek için, tatile çıkacak olan vatandaşlarımızın, uykusuz ve yorgun bir şekilde trafiğe çıkmamalarını, aşırı hız yapmamalarını, olası hırsızlık vakalarına karşı güvenlik önlemlerini alıp dikkatli bir şekilde kontrollerini yaparak ikametlerinden ayrılmalarını istiyoruz. Ayrıca vatandaşlarımızın karşılaştığı her türlü asayiş, güvenlik ve trafik olayları ile ilgili ihbar, şikâyet ve yardım talepleri için 155 Polis İmdat telefonu her zaman olduğu gibi her an hizmetinizdedir. Hizmet etmekten mutluluk ve onur duyduğum Adıyaman halkının Ramazan Bayramını personelimle birlikte kutlar sağlık, mutluluk, huzur ve barış dolu nice bayramlar diler, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Samsat İlçe Belediye Başkanı Yusuf Fırat ise, “Birlik ve beraberliğimizin simgesi olan, toplumumuzu kaynaştıran, hoşgörü ve kardeşliğimizi arttıran bayramlar, aynı zamanda toplumumuzun coşku günleridir. Bu güzel günleri fırsat bilerek yaşamımızda sevginin, saygının, kardeşliğin, hoşgörünün, eşitliğin ve adaletin etkin kılınması, etik değerlerin tüm toplumu kuşatması adına hep birlikte çaba göstermeliyiz. Bu anlamlı bayramın değerli Samsat halkı için, milletimiz ve ülkemiz için dostluk ve barışa, sevgi ve kardeşliğe vesile olması temennisiyle, tüm hemşerilerimin ve İslam âleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde nice bayramlar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA