Sarıgöl'ün Dindarlı Köyü'de İmeceli İftar

Sarıgöl İlçesi’ne bağlı Dindarlı Köyü imece yaparak köy bin 500 kişilik iftar yemeği verildi.

Sarıgöl'ün Dindarlı Köyü'de İmeceli İftar
Dindarlı Köyü Muhtarı Yahya Birgili ve Köy İmamı Mesut Çiniz, köyde yapılacak olan yeni cami için yardımlarda bulunan hayırseverlere Ramazan ayı nedeniyle köy meydanında iftar yemeği verdiklerini söyledi.

Muhtar Yahya Birgili, ’’Köyümüzde yeni bir cami yaptırıyoruz. Köy camimizin yapımında ilçeden ve köyümüzden çok sayıda hayırsever var. İmam arkadaşımla düşündük Ramazan ayı olması nedeniyle köylümüze ve yeni camimizin yapımına katkıda bulunan hayırseverlere iftar yemeği vererek bir araya getirdik. Çok memnun kaldılar. Bizler de köyümüz olarak en güzel şekilde ağırlamaya çalıştık. Yardımlarını esirgemeyen hayırseverlerimize teşekkür ederim.’’ dedi.

Dindarlı Köyü’nde verilen iftar yemeği köy meydanına kurulan kazanlarda hazırlanan yemekler, meydanda hazırlanan masalarda vatandaşlara ikram edilerek oruç açıldı. Dindarlı Köyü’nün verdiği iftar yemeğine Sarıgöllü vergi rekortmeni ve hayırseveri Hüseyin Gümüşlü, Sarıgöl AK Parti İlçe Başkanı Muhammet Toy, MHP İlçe Başkanı Necati Selçuk ile diğer hayırseverler, davetliler ve köyüler katıldı.

Yemekten sonra birlikte sohbet edildi, caminin bir an önce tamamlanması için karar alındı.
Kaynak: İHA