İzaydaş’ta Sahur Vardiyası

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ’ta, vardiyalı çalışma saatleri nedeniyle 24 saat hizmet verilen dış birimlerde sahur yapma geleneği devam ediyor.

İzaydaş’ta Sahur Vardiyası
Geçen hafta Derince liman işletmesi çalışanlarıyla sahurda bir araya gelen İZAYDAŞ yönetimi, bu kez Dilovası Evsel Atık Depolama Sahası ve Gebze Aktarma İstasyonu çalışanlarıyla buluştu.
Dilovası Evsel Katı Atık Düzenli Depolama Sahası’nda gerçekleştirilen sahur programına, İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, Genel Müdür Yardımcıları Bayram Karakuş ve İsmail Uludağ ile birim müdürleri, şef ve sorumlular, TES-İŞ Sendikası Adapazarı Şube yöneticileri, sendika temsilcileri ve birim çalışanları katıldı.

Sahur programında birim çalışanlarına seslenen İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, bu organizasyonun geleneksel hale gelmesinin önemli olduğunu söyledi.

İZAYDAŞ olarak büyük bir aile olduklarına vurgu yapan Genel Müdür Saraç, “Çalışma temposu ve düzeni nedeniyle çalışanlarımızla her zaman bir araya gelemiyoruz. Bu yüzden son birkaç yıldır Ramazan aylarında vardiyalı personelimizle sahur yapıyoruz. Bunu geleneksel hale getirmek önemli. Arkadaşlarımızla onların ortamında bir arada olmak önemli” diye konuştu.

Birlikte yapılan sahurun ardından İZAYDAŞ yönetimi ile Dilovası Evsel Atık Sahası ve Gebze Aktarma İstasyonu çalışanları hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kaynak: İHA