Bandırma'da Ak Partili Gençler İftarda Buluştu

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde AK Parti Gençlik Kolları tarafından verilen iftar yemeğine AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Zafer Çubukçu katıldı.

Bandırma'da Ak Partili Gençler İftarda Buluştu
İftar sonrasında bir konuşma yapan AK Parti Bandırma Gençlik Kolları Başkanı Burak Bahadır Tuzlu, ramazan ayında mahallelerde gerekleştirilen sokak iftarları ile binlerce vatandaş ile oruç açtıklarını söyledi.

İftar yemeğine katılan Genel Başkan Zafer Çubukçu, "Türkiye Cumhuriyeti devletinin tarihinde bir iktidar ilk defa IMF'ye olan borçları ödedi.

İstanbul'a 2 havalimanı yetmiyor, diyerek 3. havalimanını cebinden beş kuruş çıkmadan ihale etti. Yine İstanbul'a bir boğaz yetmiyor diyerek ikinci boğaz projesini ortaya koydu. Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurulduğundan beri kendine ilk kez güveni gelmiş bir ülkeden bahsederken düşmanlar uyumadıklarını gösterdiler. Taksim'de yok yere, ortada bir şey yokken ağaçların yeri değişiyor diye saldırılmadık iş yeri kalmadı. Vatandaşların araçları yakıldı, başbakan ve ailesine hatta ölmüş annesine varacak kadar küfürler edildi. Bu seçimler bizim için önemli ve şimdiden yerel seçimlerin ayak sesleri duyulmaya başladı" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA