Başkan Türközen'den Belediye İşçilerine İftar
Balıkesir’in Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen tarafından, belediye çalışanı yaklaşık 300 işçiye nezih bir iftar yemeği verildi.

İftar yemeğinin ardından belediye işçileriyle toplu hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmeyen Başkan Türközen, yaptığı konuşmada yemeğin düzenlendiği gecenin Kadir Gecesi’ne denk getirilmesinin, iftar yemeğine daha bir başka anlam kazandırdığına dikkat çekti. Ayvalık Belediyesi’nin çok büyük bir aile olduğunu vurgulan Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, “Ayvalık her geçen gün dünyanın çekim merkezi haline geliyor. Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından insanlar kentimizi görebilmek için buraya akın ediyor. Bizim ise görevimiz bu insanlara hayal ettikleri Ayvalık’ı gösterebilmektir. Bu yüzden de her çalışanımızın görevini daha da iyi yapmak durumundadır” dedi.
“OMUZ OMUZA HER TÜRLÜ GÜÇLÜĞÜN ALTINDAN KALKABİLİRİZ”
Her ailede zaman zaman olumsuzlukların ve kötü koşulların yaşanabileceğinin altını çizen Türközen, “Ama biz Ayvalık Belediyesi ailesi olarak her koşulda birbirimizle omuz omuza vererek her güçlüğün altından kalkabiliriz. Bu yüzden de sizlerden olumsuzluklara rağmen işinize dört elle sarılmanızı bekliyorum. İnanıyorum ki, bunu gerçekleştirdiğimiz de bizlerin önünde hiçbir engel kalmayacak ve halkımıza da çok daha kaliteli hizmeti omuz omuza verebileceğiz” diye konuştu.
