Akbaş'dan Bayram Kutlaması

KOCAELİ - Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, "Bayramlar karşılıklı saygı ve sevginin, hoşgörünün ve sosyal yardımlaşma duygularının en yoğun olarak yaşandığı günlerdir" dedi.

Akbaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, "Mübarek Ramazan Bayramı'na, ülkemiz genelinde olduğu gibi Çayırova'mızda da huzur ve güven ortamı içinde birlikte ulaşıyoruz" ifadesine yer verdi.

Karşılıklı saygı ve sevginin, hoşgörünün ve sosyal yardımlaşma duygularının en yoğun olarak yaşandığı bir bayramı daha milletçe kenetlenerek kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Akbaş, bayramın insanları birbirlerine daha yakın kıldığını aktardı.

Akbaş, açıklamasında şunlara değindi:

"Vatandaşların huzur içerisinde bir bayram geçirmeleri için, Çayırova Belediyesi olarak gereken tüm önlemleri almış bulunmaktayız. Zabıta Müdürlüğü ve Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından da bayramda alışverişin ve dini vecibelerin huzurlu, sağlıklı bir şekilde yapabilmesi için gerekli önlemler alındı. Mübarek Ramazan Bayramı'nın idrak edildiği günlerde, görevlerinin başında bulunanlara, içtenlikle sevgilerimi iletirken, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için görevlerinin başında kaybettiğimiz tüm şehitlerimizi de rahmetle ve şükranla andığımızı belirtmek istiyorum. Bu duygularla mübarek vatandaşlarımızın ve İslam Alemi'nin Ramazan Bayramı'nı içtenlikle kutluyor, sağlık ve mutluluk içinde, nice bayramlara ulaşmalarını diliyorum."

Kaynak: AA