Yalova'da Motofest Heyecanı

Motor Sporları Kulübü tarafından düzenlenen Motofest, 8'inci kez motosiklet tutkunlarını Yalova'da bir araya getirdi.

Yalova'da Motofest Heyecanı
Motofest 2013 Yalova'da start aldı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da motosiklet tutkunlarını buluşturan 8'inci Motofest'e Türkiye'nin bir çok yerinden gelen yaklaşık 3 bin motosiklet tutkunu katıldı.

TİGEM arazisinde konaklayan motosikletçiler ilginç tasarım motorlarıyla da göz kamaştırdı. Festivalin açılışını Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal yaptı. Kortej öncesinde festivale katılan konuklara hitap eden Koçal, "Bu yıl da sizleri Yalova'da görmekten mutluyuz. Bu yıl 8'incisi düzenlenen bu festival artık ilin vazgeçilmezleri arasında yerini aldı" dedi.

Yalova Motor Sporları Kulübü Başkanı Göksel Er ise, Başkan Yakup Koçal'a festivale verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Ardından hep birlikte kontak çeviren motorcular, TİGEM'den başlayarak Şehit Ömer Faydalı Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, İstanbul Caddesi ve Cengiz Koçal Caddesi'ni takiple Cumhuriyet Alanı'na geldi. Motor sesi ile Yalova sokaklarını inleten motosikletçiler festival boyunca düzenlenecek bir çok faaliyete katılacak. Festival 1 Eylül 2013 tarihinde sona erecek.
Kaynak: İHA