Vali Karaoğlu, İlçeleri Gezdi

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, hafta sonunu Gürsu ve Kestel ilçelerinde geçirdi.

Vali Karaoğlu, İlçeleri Gezdi
Bursa Valisi Münir Karaloğlu, önce Gürsu Kaymakamı Hamdi Bilge Aktaş’ı makamında ziyaret etti. Bölge ve il Müdürleri ile birlikte Gürsu’ya gelen Vali Karaloğlu, Kaymakamdan ilçenin genel durumuyla ilgili kapsamlı bir brifing alarak ilçedeki kamu yatırımlarını yerinde gördü.

Vali Karaloğlu, beraberindekilerle birlikte vatandaşlarla Şehit Jandarma Er Yakup Saraç Parkı’nda bir araya geldi. Parkta etrafını saran çocuklara oyuncak dağıtan Karaloğlu, İl Genel Meclisi'nin Gürsulu Üyesi Ekrem Uçar’ın cenaze namazına katıldı.

Cenaze namazının ardından Vali, Adaköy'de köylülerle bir araya gelerek köy halkıyla sohbet etti.

Kestel ilçesine gelen Vali Karaloğlu kaymakamlık ve belediye ziyaretlerinin ardından Bursa Teknik Üniversitesinin arsasını, ilçe afet koordinasyon merkezini ve yapımı devam eden imam hatip lisesinin inşaatını inceledi. Vali Karaloğlu Kaymakamlıktan belediyeye geçişinde Vani Mehmet Camii ve türbesini de ziyaret etti.

Kestel aile parkında organize edilen toplu sünnet şölenine katılan Vali Karaloğlu yaptığı konuşmada, “Bu gün çocuklarının ilk mürüvvetlerini gören anne babalar inşallah ikinci mürüvvetlerini de görürler. Çocuklarımız inşallah iyi bir insan ve iyi bir vatandaş olarak önce ailelerine sonra da milletine ve ülkesine faydalı birer insan olarak yetişirler diye temenni ediyorum” dedi.

Vali Münir Karaloğlu buradaki programının ardından ilçeden ayrıldı.
Kaynak: İHA