Sultanhisar'da Fazıl Törün Adayadaylığını Açıkladı

Sultanhisar'da 1999-2009 yılları arasında belediye başkanlığı yapan Fazıl Törün, MHP'den belediye başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

Sultanhisar'da Fazıl Törün Adayadaylığını Açıkladı
Törün'ün adaylığını açıkladığı toplantıya MHP’li İl Genel Meclis Üyesi Orhan Karasuoğlu, Sultanhisar Ziraat Odası Başkanı Bilal Talha, MHP İlçe Başkanı Salih Haylaz, Kadın Kolları Başkanı Münevver Akın, Atça Belde Başkanı Mustafa Ödemiş, Salavatlı Belde Başkanı Birol Umut, Atça Belediye Meclis Üyeleri, A. Menderes Tunca ve Mehmet Demirağ, mahalle ve köy muhtarları ile partililer katıldı.

Dört yıldır sürdürdüğü Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanlığını, MHP genel merkezinden gelen genelge doğrultusunda istifa ederek 25 Ağustos’ta Sultanhisar Belediye Başkanlığı'na aday adaylığı dilekçesini verdiğini belirten eski Başkan Törün, “Öncelikle görev yaptığım bu sürede çalışmalarıma yardımcı olan değerli parti üyelerimize, il başkanıma ve Milletvekilimiz Ali Uzunırmak olmak üzere milletvekillerimize teşekkür etmek istiyorum. Lise yıllarında tanıştığım Ülkücü Hareket içerisinde başta Sultanhisar’ımız olmak üzere ülkeme nasıl hizmet edilmesi gerektiğini düşünerek yetiştim. Uzun yıllar başarılı öğretmenlik hayatımdan sonra halkımızın teveccühü ile ekibimle birlikte on yıl boyunca Sultanhisar Belediye Başkanı olarak halkımıza çok güzel, çok kalıcı hizmetlerde bulunduk. Aydın ilimizin büyük şehir olmasından dolayı ilçemiz köyleri ve beldeleriyle birlikte 22 bin nüfuslu bir ilçe haline geldi. Özel iklimi ile yetiştirdiği sebze meyve çeşitleri ile kaynak suları ile mevcut yüksek okulları ile, Nysa ve Akaraka antik kentleri ile gelecek vaat eden ilçemizin çok iyi yöneticilere ihtiyacı olduğu da bir gerçektir. Sultanhisar’ımıza hizmet etmek amacıyla Milliyetçi Hareket Partisinden Sultanhisar Belediye Başkanlığına aday-adayı olduğumu açıklıyorum" dedi.

Önümüzdeki günlerde ekibi ile birlikte hazırlayacakları projelerini kamuoyuna açıklayacaklarını söyleyen Törün; “Geçmişte birçok örneğini gördüğümüz gibi ‘Boş bir çuvalın dik durması zordur’ sözünden hareketle halkımıza hep doğruları söyleyerek birlik beraberlik içerisinde hizmet yarışında olacağız. Hep dolu olacağız hep dik duracağız. Halkımızdan her zaman ‘Asiller idare eder, acizler şikayet eder, basitler ise iftira eder’ halk sözünü hatırlatarak çalışan iyi idareciler ile hizmeti engelleyenleri ayırt etmelerini isteyeceğiz. Bunca yıllık bilgimi, tecrübemi halkımızla paylaşarak hep daha iyisini yapmak yarışında olacağım. Tabi ki hedefimiz birlik ve beraberlik içinde Sultanhisar Belediye Başkanlığını kazanarak Milliyetçi Hareket Partisini Sultanhisar’da başarılı kılmaktır. Bunu da halkımızın desteği ile başaracağımıza yürekten inanıyorum. Geçmiş yıllarda olduğu gibi önce ‘Gönüllerin Başkanı’ olmak için çalışacağım. Seçimde Sultanhisar belediye başkanlığı için aday olacak tüm arkadaşlara başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA