Saadet Partisi Heyeti Pasinler’de

Saadet Partisi Genel Başkan Danışmanı Tarihçi Yazar Ekrem Şama ve beraberindeki heyet Pasinler’de partililerle ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Saadet Partisi Heyeti Pasinler’de
Saadet Partisi Genel Başkan Danışmanı Ekrem Şama, Saadet Partisi 9. Bölge Mahalli İdareler Başkanı Ömer Faruk Uzun, İl Yönetim Kurulu Üyesi Pasinler sorumlusu Vasfi Tohumcu, Palandöken İlçe Yöneticileri Mahmut Tanyıldızı, Fatih Demirci ve Saadet Partisi Pasinler İlçe Başkan Yardımcısı İlhami Arıcı ile birlikte Pasinler’de esnafı dolaşıp onların sıkıntılarını dinledi. Esnaf ziyareti sonrası heyet kahvehaneleri de gezerek vatandaşlarla bir araya gelip, onların sorunlarını, sıkıntılarını ve soru soran vatandaşların sorularına cevap verdiler.

Esnaf ziyaretleri sonrası parti binasında İHA muhabirine açıklama yapan Saadet Partisi Genel Başkan Danışmanı Tarihçi Yazar Ekrem Şama, “Saadet Partisinin ülkenin her yerinde il ve ilçelerde teşkilatlarını tamamlamış bir partidir. 21 Ekim’de Ankara’da Genel Merkezde bütün il ve ilçe başkanlarının katılacağı toplantı üzerine esnaf ziyaretleri gerçekleştirip, kahvehanelerde vatandaşlarla görüştük notlar aldık. Vatandaşlarımızın sorunlarını, sıkıntılarını ve partililerimizin önerilerini bir raporlar halinde genel merkezimize bildirmek üzere ilçede çalışma yapıyoruz” dedi.

30 Ağustos Zafer Bayramını kutlayan Şama, Ağustos ayının zaferler ayı olduğunu belirtti.

Açıklama sonrası Genel Başkan Danışmanı ve beraberindeki heyet, ilçedeki partililer ile birlikte basına kapalı toplantılarını gerçekleştirdiler.
Kaynak: İHA