Okullar Sezona Hazırlanıyor

Tavşanlı ilçe merkezindeki okullarda başlatılan tadilat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Okullar Sezona Hazırlanıyor
İlçe Kaymakamı Numan Hatipoğlu ve Milli Eğitim Müdür Vekili Hamdi Sarıöz çalışmaları yerinde inceleyerek yönetici ve çalışanlardan işlerini hızlandırmalarını istedi.
2013-2014 eğitim ve öğretim dönemine hazırlanan Tavşanlı’da İl Özel İdaresi kaynaklarıyla okullarda tadilat çalışmaları yürütülüyor. Sezon başına kadar tamamlanması planlanan çalışmalar ile okullar eğitim ve öğretime hazır hale getirilecek.

İlçe Kaymakamı Numan Hatipoğlu, yaklaşan yeni eğitim ve öğretim yılı öncesinde Süleyman Yılmaz Anaokulu ile Bağlık İlkokulundaki çalışmaları yerinde inceledi.

Okul Müdürlerinden bilgi alan Hatipoğlu, sınıflarda boya, bana ve tadilat işleriyle uğraşan ustalardan da çalışmaları hızlandırmalarını ve 2 haftalık süre içerisinde işlerini teslim etmelerini istedi.

Kaymakam Numan Hatipoğlu, “Tavşanlı’da eğitim-öğretim dönemine rahat girebilmek için yapmış olduğumuz çalışma planını uygulamaya devam ediyoruz. Ramazan ayında çalışmalar biraz yavaşlamıştı. Bu nedenle Ağustos ayını iyi değerlendirmek istedik. Hem okul yöneticilerimizden hem de çalışma yürüten arkadaşlardan hızlı olmalarını istedik. Tavşanlı Kaymakamlığı olarak tüm imkanlarımızı seferber edip yavrularımızı ve gençlerimizin rahat bir şekilde 2013-2014 eğitim dönemine başlamaları için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Ben tüm öğrencilerimize yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA