Darp Edildikten Sonra Silahla Vurularak Öldürüldü

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde bir şahıs, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından darp edildikten sonra silahla vurularak öldürüldü.

Darp Edildikten Sonra Silahla Vurularak Öldürüldü
Edinilen bilgiye göre, Ballı Köyde ikamet etmekte olan 20 yaşındaki Zafer Balaç, köy girişinde bulunan Tarım Kredi binası yakınlarında arkadaşı ile muhabbet ettikten sonra köy meydanına doğru gitti. Köy meydanından kimliği belirsiz kişi ve kişilerce alınan Zafer Balaç, dövülüp sonra ise silah ile öldürüldü. Kimliği belirsiz kişi ve kişiler, gencin cesedini sonra Ballı köy ile Balabancık beldesini birbirine bağlayan yol üzerinde bulunan çeşmenin önüne bıraktı

Sabah saatlerinde Balabancık Beldesine gitmekte olan bir vatandaşın çeşmenin önünde yerde yatan şahsı görmesinin ardından Jandarma ve olay yeri inceleme ekiplerine haber verildi.

Gerekli incelemelerin ardından Zafer Balaç’ın cesedi, Malkara Cumhuriyet savcısının izniyle otopsi yapılmak üzere Malkara Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Devlet Hastanesinde yapılan otopside Balaç’ın feci şekilde dövüldüğü ve sonrasında ateşli silah ile sırtından vurulduğu anlaşıldı. Ölüm nedeninin kesin sonuç kazanması için Balaç’ın cesedi daha sonra Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Jandarma ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlattı.
Kaynak: İHA