Çorum Tso, Meslek Komite Başkanlarını Dinledi

ÇORUM - Çorum Ticaret ve Sanayi Odası meslek komiteleri başkanları, istişare toplantısında bir araya geldi.

TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal'ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, meslek komitelerinin sorunlarının değerlendirilerek, çözüm önerilerinin tespit edilmesi için çalışma yapıldı.

Toplantıda konuşan Başaranhıncal, TSO olarak sanayici ve tüccarları daha iyi temsil edebilmek adına meslek komitelerini önemsediklerini belirterek, komitelerin çalışmalarının tabana yayılması gerektiğini ifade etti.

Her ay meslek komite başkanları ile bir araya geleceklerini anlatan Başaranhıncal, toplantılardan çıkacak önerilerin, TSO'nun çalışmalarını daha verimli kılacağına inandığını kaydetti.

Komitelerin sorunlarının çözümü için gerekli çalışmayı yapacaklarını belirten Başaranhıncal, "Komite başkanlarımız bu toplantıları ne kadar tabana yayabilirlerse, amacımıza o kadar ulaşmış oluruz. Yönetim kurulu olarak üyelerimizin ve meslek gruplarının sorunlarına ne kadar çok vakıf olabilirsek, çalışmalarımıza da o minvalde yön verir ve başarılı oluruz" ifadelerini kullandı.

Toplantıda meslek komite başkanları, kendi meslek grupları hakkında sorunları dile getirerek, çözümü noktasında da önerilerde bulundu.

Kaynak: AA