Batman'da AK Parti İl Danışma Toplantısı

AK Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin, "Mısır ve Suriye'de öldürülenler Müslümanlar değil, Hristiyan veya Yahudi olsaydı işin çehresi çoktan değişirdi" dedi.

Güneştekin, AK Parti İl Danışma Toplantısında yaptığı konuşmada, AK Parti İktidarının 12 yıl içinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi vererek, AK Parti'nin ne denli köklü olduğunu, gücünü, yetkisini ve sırrını belli güç odaklarından, belli çevrelerden değil, tamamen halktan aldığını söyledi.

AK Parti'nin gün geçtikçe gücüne güç kattığını bildiren Güneştekin, Ortadoğu'daki İslam coğrafyasının bir savaş alanına dönüştüğünü belirtti.

Güneştekin, şöyle devam etti:

"Mısır ve Suriye'de öldürülenler Müslümanlar değil, Hristiyan veya Yahudi olsaydı işin çehresi çoktan değişirdi. Yıllarca demokrasi havariliği yapan batı, söz konusu Müslümanlar olunca vicdanlarına kalmış durumdayız. Bizler Mısır'daki darbeye Suriye'deki katliama sessiz kalırsak, yarın aynı felaket başka bir ülkede ortaya çıktığında sesimizi çıkarmaya hakkımız kalmayacaktır. Bu süreçte AK Parti olarak çok dikkatli olmalı ve çok çalışmamız gerekir."

Toplantıya katılanlar Rabia rozetini takarak, Rabia direnişçilerine destek verdi.

Kaynak: AA