Başkan Sevimçok’tan Elmalı Ziyareti

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdullah Sevimçok, Antalya'nın Elmalı ilçesini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti, sorun ve talepleri dinledi.

Başkan Sevimçok’tan Elmalı Ziyareti
Elmalı’da düzenlenen kahvaltılı sohbette Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdullah Sevimçok, AESOB Başkan Vekili Adlıhan Dere, Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Hasan Subaşı, Elmalı Belediye Başkanı Hüseyin Altıntaş, Elmalı Esnaf Odası Başkanı Gürel Gökçe, Elmalı Şoförler Odası Başkanı Arif Kıvrak, S.S. Elmalı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Asım Tan, Elmalı Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ahmet Baldıroğlu, Elmalı Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Hasan Ulver, Elmalı Muhtarlar Derneği Başkanı Nail Tığlı ve Elmalılı esnaf bir araya geldi.

Sevimçok sohbette yaptığı konuşmada, Elmalı’nın büyük bir kültürel zenginliğe sahip olduğunu da ifade ederek, özellikle Elmalı evlerinin de bir an önce turizme kazandırılması gerektiğini belirtti.

Turistlerin ziyaret ettikleri bölgenin kültürel değerlerini görmek istediklerini belirten Sevimçok, ilçede kaybolmayan esnaf kültürünün önemine de değindi.
Kaynak: İHA