Ak Parti İl Başkanlığı Danışma Meclisi

ESKİŞEHİR - AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, "Yerel seçimlere 7 ay kaldı, Eskişehir'in yerelde de kalkınması için tüm teşkilatımız seferber olmuş durumda" dedi.

Koca, Yunus Emre Kültür Merkezi'nde düzenlenen AK Parti İl Başkanlığı Danışma Meclisi'nde yaptığı konuşmada, insanların yaşadıkları süre boyunca yaptıklarıyla anıldığını söyledi.

AK Parti'nin bugüne kadar yaptığı icraatlarıyla hep hayırla anıldığını belirten Koca, gittikleri her yerde vatandaşların hayır dualarıyla karşılaştıklarını kaydetti.

Koca, "kentin geleceğine şahsi kaprisleriyle ipotek koyanlar" olarak değil, "Eskişehir için uzlaşmayı her şeyin üstünde tutan, Eskişehir sevdalıları" olarak anılmayı arzu ettiklerini anlatarak, şöyle konuştu:

"Bu nedenledir ki Eskişehir için ne yapmışsak istişare ederek, uzlaşarak yaptık. İşte bu yüzden de yaptığımız tüm hizmetlerde halkımızın hayır duasını aldık. Bizim çabamız, şehrimizi dünyaya tanıtacak projelerle gündeme gelmek oldu. Asla kaprislerle, anlamsız kavgalarla gündeme gelmedik, bundan sonra da gelmeyeceğiz. Biz bu şehrin, sadece Köprübaşı'nın değil, her yerinin aydınlık, ışıl ışıl olduğu bir şehir olarak anılmasını arzu ediyoruz. Biz çabamızı Eskişehir'in markalaşan eğitim kurumları, eğitim kalitesi ve güçlü sanayisiyle anılması için gösteriyoruz. Biz şehrimizin, halkını küçümseyen, halkın değerlerini aşağılayan, halkının inancıyla dalga geçen ucube sergilerle ve bu ucube sergilere ev sahipliği yapanlarla gündeme gelmesini değil, şehir halkının inancına saygı duyan, değerlerine sahip çıkan, kültürünü güçlendiren organizasyonlarla gündeme gelmesini arzu ediyoruz. Biz, Eskişehir'imizin 'Sarı Sungur, sahte fatura, beton yolsuzluğu' gibi şaibelerle değil, kul hakkının bilincinde olan, toplumun menfaatini kendi menfaatinin üstünde tutan yöneticiler ile anılmasını arzu ediyoruz."

Halka zarar verecek hiçbir şeyi kabul etmediklerini ve vatandaşın kendilerini sahiplendiğini anlatan Koca, "Yerel seçimlere 7 ay kaldı, Eskişehir'in yerelde de kalkınması için tüm teşkilatımız seferber olmuş durumda. Artık daha çok çalışacağız. Unutmayınız ki hemşerilerimizin istekleri bizim isteklerimiz, menfaatleri bizim menfaatlerimizdir. Biz de bunları gerçekleştirerek halkımızın yüzünü güldürmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can da Mısır'da yaşanan olaylara dikkati çekerek, Türkiye'nin olaylar karşısında "mazlumların sesi" olduğunu söyledi.

AK Parti'nin 12 yıldır millet için çalıştığını dile getiren Can,"Biz gelecek seçimler için değil, gelecek nesillere hizmet etmek için varız. Bu anlayışla geçen hafta bir çok hizmetin temelini attık. Dün olduğu gibi yarın da milletin hizmetinde birlikte yürüyeceğiz" ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan da AK Parti teşkilatı olarak Ramazan ayında yoğun tempoyla çalıştıklarını anlatarak, geçen ay yapılan bereketli çalışmaların bundan sonra da devam edeceğini kaydetti.

AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana tüm seçimlerden başarıyla çıktığını belirten Reyhan, gelecek seçimlerde birlik ve beraberlikle AK Parti'yi en güçlü kılacak adayı bulmak için çalışacaklarını bildirdi.

Kaynak: AA