Ak Parti Amasya 37. İl Danışma Toplantısı

AMASYA - AK Parti Amasya Milletvekili Avni Erdemir, "Bölgemiz ateş çemberi ama Türkiye'de hizmetler devam ediyor" dedi.

Erdemir, Ferhat ve Şirin Aşıklar Müzesi Konferas Solonu'nda düzenlenen AK Parti Amasya 37. İl Danışma Toplantısına katıldı.

AK Parti hükümetleri ile 12 yılda Türkiye'nin Cumhuriyet tarihinde yapılan hizmetlerden daha çok kalkındığını anımsatan Erdemir, istikrarın önemine vurgu yaptı.

AK Parti'nin milletin partisi olduğunu ve gücünü milletten aldığını belirten Erdemir, "Bölgemiz ateş çemberi ama Türkiye'de hizmetler devam ediyor. Sebep, Türkiye'de istikrar var. İstikrarın kaynağı millet ve onun iktidara getirdiği AK Parti. İşte bu istikrar devam ederse Türkiye'nin istikbali de bahtı da açık olacak.Ülke aydınlanmaya devam edecek" ifadelerini kullandı.

AK Parti'nin dış politikalarını eleştirenlere de yanıt veren Erdemir, Suriye, Irak ve Mısır'da yaşananlara seyirci kalmadıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"AK Parti olarak dört tarafımızdaki komşularla sıfır sorun istiyoruz. Bu düşüncemizde o gün de samimiydik, bugün de samimiyiz. Dört tarafımızdaki komşularımız kendi halklarını bombaladıkları zaman da 'biz bunların arkasında olacağız' hiçbir zaman demedik. Biz ilkeli bir siyaset yaptık bundan sonra da ilkeli siyasete devam edeceğiz."

Programa, eski milletvekili Akif Gülle, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, AK Parti Amasya İl Başkanı Osman Faik Salman, Merkez İlçe Başkanı Bilal Dümen, Merzifon Belediye Başkanı Kadri Aydınlı, Suluova Belediye Başkanı Mahmut Boz ile partililer katıldı.

Kaynak: AA