Tekin'den Çuhadar'da Ziyaret
ESKİŞEHİR - Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanı Abdulbaki Tekin, CHP İl Başkanı Nihat Çuhadar'ı ziyaret etti.
Tekin, beraberinde Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkan Yardımcıları İlyas Bayrak, Yunus Bolat ve Ömer Söğüt'le, Çuhadar'ı parti binasında ziyaret etti. Tekin, burada yaptığı açıklamada, "Sağlık-Sen'li olmak, ideolojik saplantılardan uzak, hizmet sendikacılığından yana olmak demektir. Sağlık-Sen'li olmak, üreten, ürettiğini paylaşan, olmaktır, zor zamanlarda konuşmak demektir, haksızlığa boyun eğmemek, tertemiz bir alın ve yürekle karşısında durmaktır" açıklamasında bulundu.
Tekin, sadece çalışanların sorunlarına değil, ülkesinin, bölgesinin ve tüm insanlığın yaşadığı sorunlara duyarlı, çağı için umut vaat eden bir sendikacılığı hep birlikte yürüttüklerini kaydetti.
CHP İl Başkanı Çuhadar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sivil toplum örgütlerinin önemini benimsediklerini belirterek, Tekin ve ekibine sendikal çalışmalarda başarılar diledi.
