Dünya Çeşme’yi Konuşacak

Dünyanın en prestijli 14 güzellik yarışmasından biri olan Miss Exclusive Of The World 2013 Güzellik Yarışması yarın saat 21.00’de Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek.

Dünya Çeşme’yi Konuşacak
Dünyanın dört bir ucundan ülkelerinin en güzeli seçilmiş 34 manken, taç için kıyasıya mücadele edecek.
Kendi ülkelerinde düzenlenen güzellik yarışmasında taç almış güzellerin, Miss Exclusive tacını almak için yarışacağı final gecesinde Ziynet Sali, Berkay, Marya Munoz ve Opera Twins’in sahne alacak. Gecenin ülkemizde ve Avrupa’da Kral TV ve Kral POP’ta canlı yayınlanacağını söyleyen Çeşme Belediye Başkanı Tütüncüoğlu, gecenin bunun yanı sıra uydu aracılığıyla uluslararası yayın yapan 7 yabancı kanalda da naklen yayınlanacağı bilgisini verdi.

7 KITADAN YARIŞMACI KATILIYOR
Miss Exclusive of the World’un bu sene 4’ncü kez gerçekleştirileceğini kaydeden Başkan Tütüncüoğlu, güzeller için hazırlanmış üç buçuk dakikalık görüntülerde Çeşme’nin çeşitli bölgelerinin tanıtımının yapılacağını söyledi.

Yarışmaya 7 farklı kıtadan katılım olduğunu hatırlatan Tütüncüoğlu, “Her güzelin ülkesinden milyonlarca insan yarışmayı takip ediyor. Özellikle dereceye giren güzellerin ülkesinde de bütün medya organlarında günlerce güzelin burada elde ettiği başarı ile Çeşme, İzmir ve Türkiye adı yankılanıyor. Tanıtım haftalarca sürüyor. Güzel ülkesine gittikten sonra da Türkiye-Çeşme’de ‘Miss Exclusive of The World seçilen güzel’ sıfatıyla anıldığı için magazin programlarında bile konuşuluyor” diye konuştu.

20 MİLYON KİŞİ CANLI İZLEYECEK
Yarışmaya katılan her güzelin kendi hayran sayfası ve sosyal medya takipçisi olduğunu hatırlatan Başkan Tütüncüoğlu, atılan tweetler ve facebook paylaşımlarıyla hem televizyon hem sosyal medyada da tanıtımın sürdüğünü söyledi.

“Güzellerin sosyal medya takipçileri ve hayran kitleleri dikkate alındığında, ilçede bulundukları 12 gün boyunca dünyanın dört bir ucunda Çeşme haberleri çıktı” diyen Tütüncüoğlu, sosyal medyada paylaşılan ilçe fotoğraflarının da tanıtıma büyük katkısının olduğunu kaydetti, “Miss Exclusive Of The World’u ülkemiz haricinde 20 milyon kişinin canlı izleyeceğinin öngörülüyor” dedi.

DÜNYA ÇEŞME’Yİ KONUŞACAK
Yarışmanın tamamlanmasının ardından çıkan haberler, sosyal medya mesajları ve bireyler arasında gerçekleşen konuşmalarla dünyanın dört bir ucunda Çeşme’nin konuşulmaya devam edeceği bilgisini veren Başkan Tütüncüoğlu, şöyle konuştu:
“Güzeller daha ülkesine dönmeden yarışma, Çeşme, İzmir ve Türkiye adının içerisinde geçtiği haber ve paylaşımlarla Çeşme adı, fotoğraf ve videolarının yaklaşık 200 milyon kişiye ulaşacağı tahmin ediliyor. Günlerce, haftalarca dünya Çeşme’yi konuşacak. Bunu gerçekleştirmek ve gerçekleştirilmesinde rol oynamak bizim için büyük mutluluk veren bir durum. Yarışmayla Çeşme markası daha da kuvvetlenecek.”

MİSS EXCLUSİVE OF THE WORLD JÜRİLERİ
Atıl Kuloğlu, Çağla Kubat, Çağla Şikel, Emre Altuğ, Ertan Kayıtken, Osman Sınav, Özlem Yıldız, Sevim Emre, Uğurkan Erez, Zahide Yetiş’in jürilik edeceği ve Çağrı Turtop’un organizasyonunda gerçekleşecek yarışmada sunuculuğu ise Murat Başoğlu ve Özge Ulusoy yapacak.
Kaynak: İHA