Dünya Bayanlar Voleybol Grand Prix'si

A Milli Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Massimo Barbolini, "Bugün çok hata yaptık. Japonya maçı, Tayland karşısında yaptığımız hataları kaldırmaz" dedi.

Barbolini, Dünya Bayanlar Grand Prix'si C Grubu elemelerinin ikinci gününde Tayland'ı 3-0 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, "İyi bir maç oynadık ama çok hata yaptık. En önemli maçımızı yarın Japonya ile yapacağız. Japonya maçı, Tayland karşısında yaptığımız hataları kaldırmaz" diye konuştu.

Tayland'ın hızlı oyun oynadığını ve bu tür takımların çok zor olduğunu vurgulayan Barbolini, elemelerde 3 puan almanın çok önemli olduğunu ve yarın da Japonya karşısında 3 puan için mücadele edeceklerini kaydetti.

Milli voleybolcu Neslihan Demir ise Tayland'ın Asya ekolünden gelen zorlu bir takım olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

"Tayland çok hızlı bir takım. Zor bir maç oldu. Rakibin çoğu hücumlarını geri çevirmeyi başardık. Yarın Japonya ile çok önemli bir maç oynayacağız. Japonya da Asya ekolünün en güçlü ekiplerinden birisi. Yarınki maçımızı düşünmeye başladık."

Tayland Milli Takımı Antrenörü Kiattipong Radchatagriengkai,

Türkiye'nin çok güçlü oyunculara sahip iyi bir takım olduğunu dile getirdi. Hatalarının farkında olduklarını belirten Radchatagriengkai, bunları düzelteceklerini ifade etti.

Radchatagriengkai ayrıca Türk seyircisinin takımına çok iyi destek verdiğini belirterek, "Bu güzel maç için seyirciye de teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: AA