Beylikdüzü Protokolü İftarda Buluştu

Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenlediği iftar yemeğinde ilçe protokolü bir araya geldi.

Beylikdüzü Protokolü İftarda Buluştu
Beylikdüzü Belediyesi, ilçe protokolünü Gürpınar sahilinde düzenlediği iftar yemeğinde bir araya getirdi. İftar yemeğine, AK Parti Milletvekili Gülay Dalyan, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı İbrahim Bülbüllü ve çok sayıda davetli katıldı.

Yemeğe ev sahipliği yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun konuklarını tek tek karşıladı. İftar sofrasında bir araya gelen yüzlerce davetli Ramazan’ın bereketini aynı sofrada hep birlikte paylaştı.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ederek, “Her akşam Beylikdüzü’müzün farklı bir sokağında ve mahallesinde, bu kentte yaşayan hemşehrilerimizle, komşularımızla bir araya gelmeye, binlerce değerli hemşehrilerimizle bismillah diyerek sofraya el uzatmaya çalıştık. Gerçekten çok anlamlı birliktelikler yaşadık” dedi.

“Allah, milletimizin birlik ve düzenini bozmasın” diyen Başkan Uzun, İslam coğrafyasında yaşanan zulümlere değindi. Başkan Yusuf Uzun, “İnşallah yarınlarımız bugünden çok çok daha iyi ve güzel olsun. Ben dünyanın ve insanlığın Türkiye Cumhuriyeti devletine ve milletine ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Ama bu ülkede yaşayan 76 milyon hepimiz hangi inanca, hangi etnik gruba, hangi siyasi düşünceye mensup olursak olalım hepimiz birlikte Türkiyeyiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA